Hej, jag heter Daniel Larsson och är sedan oktober 2018 VD på TBM Entreprenad. Jag har jobbat på företaget sedan 2017 då jag kom in som delägare. Min tidigare roll var som projektchef. Erfarenheten från branschen är dock längre än så. Innan jag kom till TBM Entreprenad jobbade jag på Skanska, där var jag i sju år. Dessförinnan hade jag eget byggföretag i Lindesberg.

Jag trivs verkligen i branschen och i min roll. Dagen är en blandning av att räkna, titta på jobb, diskutera och jobba med mina medarbetare. Att hålla kontakt med våra uppdragsgivare, ha örat mot rälsen inför framtiden, ger mig en fin variation och utveckling. Vi är inte det största företaget. Ej heller det minsta. Vi är ett väl anpassat företag med dynamik, kunskap och smidighet som jag vet att våra uppdragsgivare uppskattar. Det är viktigt för mig att TBM Entreprenad uppfattas som öppna och ärliga i alla lägen. I kombination med vår yrkesstolthet är jag säker på att det är rätt väg för oss även framöver. Om du vill prata med mig är det bara att slå en signal på 019-166173.